• Musical

Saturday Night Fever

Buddy Vedder, Esmée Dekker, Mariska van Kolck e.a.

De jonge aantrekkelijke Tony Manero komt uit een arm immigrantengezin en groeit op in Brooklyn, New York. Hij en zijn vrienden dromen van het onbereikbare Manhattan, aan de overkant van de rivier. Elke zaterdagavond ontsnappen ze aan de dagelijkse realiteit in de disco ‘2001 Odyssey’. 

Tony - gespeeld door Buddy Vedder - is de koning van de dansvloer, hij wordt aanbeden door vrouwen en is voor alle jongens het voorbeeld. Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano (Esmée Dekker) ontmoet, laat hij zijn vaste danspartner Annette vallen. Hij besluit, na een aantal dramatische gebeurtenissen en confrontaties met zijn familie en vrienden, samen met haar de stap naar het succesvolle en bruisende Manhattan te wagen. 

Saturday Night Fever is terug in het theater! Met een verrassende vormgeving, een nieuwe vertaling en diverse wereldhits van de legendarische Bee Gees als ‘Night Fever’, ‘You should be dancing’ en ‘How deep is your love’ in zowel Nederlands als Engels gespeeld door een live band. 

Afterparty

Na afloop kun je je dance moves laten zien tijdens de afterparty!

Prijzen

Rang 1

€ 59,-

Rang 2

€ 56,50

De prijzen zijn inclusief (pauze)drankje.

Media

Cast & Credits

Naast hoofdrolspelers Buddy Vedder en Esmée Dekker zijn ook zeer ervaren musicalsterren zoals Mariska van Kolck, Barry Beijer en Raymond Paardekooper te zien in deze swingende voorstelling aangevuld met jonge talenten als Michael Muyderman, Davy Reedijk en Gina Bentvelsen. 

Groepsfoto ©Rob Jacobs

Bezoekers van Saturday Night Fever gaan ook naar