• Show

Opvliegers: Girls on Fire 2

Lone van Roosendaal, Linda Wagenmakers en Hilke Bierman

Trek je dansschoenen aan, vul je bidon met wijn en stop je waaier in je tas, want het leukste feelgood-vriendinnenconcert van het seizoen komt eraan. 

In het swingende, hilarische ‘Opvliegers: Girls on Fire 2’ vieren Lone van Roosendaal, Linda Wagenmakers en Hilke Bierman hun 50+ zijn met vele bekende hits en herkenbare, ontroerende verhalen. Vindt Hilke haar ‘Zen Master’ of komt ze meer tot rust met chocolade-ijs? Hoe blijft Linda toch zó bij de tijd terwijl, Lone al blij is als ze een foto kan versturen met haar telefoon?

“De bijval is overweldigend. Het merendeels vrouwelijke publiek – gelukkig toch ook een handvol mannen – zingt uitbundig mee, danst, heupwiegt en draait zelfs de hoelahoep”, schreef Theaterkrant naar aanleiding van ‘Opvliegers: Girls on Fire’. En dat staat ons ook weer te wachten met het tweede deel van het leukste feelgood-vriendinnenconcert van het seizoen. Dus, trek je dansschoenen uit de kast, vul je bidon met witte wijn en stop je waaier in je tas: Get ready, it’s party time!

Prijzen

Rang 1

€ 29,50

Rang 2

€ 27,-

De prijzen zijn inclusief (pauze)drankje.

Bezoekers van Opvliegers: Girls on Fire 2 gaan ook naar