• Jeugd en familie
  • 2+

Nijntje, de Musical

Swingend feest met een splinternieuw verhaal vol vrolijke liedjes van Ivo de Wijs.

Wie kent nijntje niet? Heel Nederland houdt van dit beroemde konijntje. In een groots decor en met prachtige kostuums wordt de wereld van nijntje in het theater tot leven gewekt. In 'nijntje de musical' viert nijntje haar verjaardag en ontmoet ze nieuwe vriendjes. Ook komen de bekendste nijntje nummers voorbij zoals konijnen 3, nijn is jarig en nijntje, een lief klein konijntje. Dat wordt meezingen en swingen voor de kleintjes én een feest van herkenning voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s.

Deze sprankelende muzikale voorstelling is een prachtige eerste kennismaking voor de kleintjes met theater. Je eerste knuffel? Je eerste boek? Dat is nijntje. Je eerste theatervoorstelling? Dat is natuurlijk ook nijntje!

Tekstdichter en woordkunstenaar Ivo de Wijs schreef een verhaal vol vrolijke liedjes, geïnspireerd door de boeken van Dick Bruna. De frisse regie van Naomi van der Linden en het vrolijke spel zorgen voor een onvergetelijke middag. Kom kijken hoe Dick Bruna’s creatie vanuit de boeken het theater inspringt.

Prijzen

Rang 1

€ 24,-

Rang 2

€ 21,50

De prijzen zijn inclusief (pauze)drankje.

Bezoekers van Nijntje, de Musical gaan ook naar