• Cabaret

Knock Out Comedy Crew

Knock Out Comedy Crew brengt de comedyclub naar het theater. 

Voor deze show verruilen de comedians het podium van hun thuisbasis Comedy Café Utrecht voor de theaterzaal. Geen rauwe setting in de authentieke werfkelder, maar rode pluche stoelen en een mooi uitgelicht podium. Eén ding is zeker: het blijft onvervalste stand-up comedy. De beste grappen, de briljantste typetjes, de hardste roast-jokes en messcherpe observaties. Een avond Knock Out Comedy Crew staat garant voor veel lachen en pure comedy, zonder rode draad. 

Knock Out Comedy Crew ontstond in 2015, een zestal comedians ontmoette elkaar back-stage en raakte bevriend. Ze begonnen met het organiseren van comedy avonden voor een handjevol mensen in het idyllische Torpedo Theater aan de Nes in Amsterdam, ontwikkelden zich en wonnen de afgelopen jaren individueel verschillende prijzen op comedy -en cabaretfestivals. Inmiddels is er nu zelfs een eigen comedyclub in Utrecht en werd besloten om de Knock Out Comedy Crew uit te breidden. De crew bestaat nu uit de regulars van Comedy Café Utrecht en komend seizoen gaan zij gezamenlijk vanuit de comedyclub het land in. Met hun eerdere shows stond Knock Out Comedy Crew niet alleen in theaters maar ook in poppodia, waaronder zelfs een uitverkochte AFAS Live, de voormalige Heineken Music Hall.

Knock Out Comedy Crew bestaat uit 

Davey Turnhout, Arjan Kleton, Dave Felida, Oscar Arnold, Hui-bert-Jan van Roest, Jean van Seventer, Esther van der Voort, Steff Balm, Anuar, Nabil, Arie Koomen, Sjoerd Janssen, Ruud Smulders, Klaas Prins, Edson da Graça, Fuad Hassen, Roel C. Verburg, Tom Montfrooy, Jeroen Jonker, Jeffrey Spalburg, Raoel Fatehmahomed en Jacob Spoelstra. 

Prijzen

Rang 1

€ 21,-

De prijzen zijn inclusief (pauze)drankje.

Bezoekers van Knock Out Comedy Crew gaan ook naar