• Cabaret

Aron Elstak

Sidekick

Wanneer komt Jouw Grote Moment? Wanneer beken jij kleur?

De domste figuren schreeuwen het hardst. De Trump’s, Tate’s en Thierry’s spugen vol zelfvertrouwen hun gif de wereld in. De genuanceerde types blijven zoals zo vaak op de achtergrond, wachtend tot iemand ze de beurt geeft. Maar die komt nooit. Dus waarom wachten op Jouw Grote Moment? Of je wilt of niet, dat moment moet je zelf grijpen. Hoelang blijf jij je eigen sidekick? Wanneer beken je kleur? Want zoveel tijd is er niet in een wereld vol aardverschuivingen, oorlogen en overstromingen.

In ‘Sidekick’ geeft Aron Elstak met innemende liedjes, keiharde grappen en scherpe imitaties een stem aan de wingman, de plus-1, de pijnboompit naast de carpaccio en de cockblocker. In een brandende wereld relativeert hij het grote en blaast hij het kleine op.

Over Aron

Aron schreef de afgelopen jaren meer dan 70 scènes en liedjes voor Spijkers met Koppen op NPO Radio 2. Hij weet de actualiteit razendsnel, vanuit een originele en grappige invalshoek, om te zetten in tekst en muziek. Ook is hij de vaste zanger van het Spijkerlied, waarmee hij iedere uitzending actueel en muzikaal afsluit. Daarnaast is hij te zien in het Sinterklaasjournaal en als Frenkie in de dramaserie Oogappels.

Met zijn kenmerkende warme stem kan hij als geen ander een verhaal vertellen in een lied. Aron is de koning van de spraak en heeft naast een prachtige vertelstem ook veel accenten, talen en stemmetjes in huis.

Prijzen

Rang 1

€ 22,50

De prijzen zijn inclusief (pauze)drankje.

Bezoekers van Aron Elstak gaan ook naar