• Dans

Dance Centre i-Movement

NIGHT AT THE MOVIES

  • Zonder pauze
  • Speelduur ongeveer 1:30 uur
  • Fonds Alphenzaal
  • Tickets vanaf € 15,-

‘NIGHT AT THE MOVIES’ is een dansvoorstelling van Dance Centre i-Movement, waarin zij met zeer diverse groepen een spetterende show zullen neerzetten! Bij de dansschool geven zij lessen vanaf groep 4 in verschillende stijlen, zoals Modern Jazz, Streetdance en Hiphop. Naast deze stijlen hebben zij ook selectiegroepen, waar ze van alles mee doen! Van hiphop tot ballet en van showdance tot modern, niets is te gek voor deze groepen. Deze eindvoorstelling zal daardoor dan ook heel afwisselend zijn en daardoor blijf je als publiek de hele show geboeid!  

Zij zullen aan elke film een leuke dansante draai geven en er komt natuurlijk van alles voorbij. Enkele films die je bijvoorbeeld kunt verwachten zijn Step Up, The Purge, Stitch, Mamma Mia, een hele gezellige Hairspray en een hele snelle Fast & Furious! Misschien komt jouw favoriete film ook nog wel voorbij! 

Kom en geniet van deze dansvoorstelling, waar ruim 250 dansers, verdeeld over 2 shows, meerdere malen het podium zullen betreden om hun passie en liefde voor dans met jullie te delen! 

Dance Centre i-Movement biedt danslessen aan in Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven en Nieuwveen. 

Klik HIER voor meer informatie.

Prijzen

Rang 1

€ 15,-

Bezoekers van Dance Centre i-Movement gaan ook naar