• Muziek

Supertrap

Crime of the Century

  • Met pauze
  • Inclusief (pauze)drankje
  • Borrelplank mogelijk
  • Verwachte eindtijd 22:25
  • Fonds Alphenzaal
  • Tickets vanaf € 25,-

De Nederlandse band Supertrap is terug in Castellum met de geniale muziek van Supertramp! 

De Nederlandse band Supertrap trekt na hun succesvolle 'Live in Paris' en 'Breakfast in America' shows ook dit seizoen weer het land in met de geniale muziek van Supertramp! 

Dit keer staat het album 'Crime of the Century' centraal. Dit album was voor Supertramp de grote doorbraak. De unieke 'Supertrampsound', die zich kenmerkt door zijn enorme muzikaliteit, dynamiek en de ragfijne arrangementen, was hiermee geboren.

De gedreven muzikanten van Supertrap gaan dit album integraal opvoeren, voorzien van prachtige visuals en sfeervol licht. Iconische nummers als 'School', 'Hide in your Shell', 'Dreamer', 'Rudy' en als klap op de vuurpijl het titelnummer 'Crime of the Century' zullen de bezoekers kippenvel bezorgen. Daarnaast speelt deze tributeband ook een selectie uit de andere Supertramp-albums, zoals 'Breakfast in America', 'Crisis? What Crisis?' en 'Even in the Quietest Moments'.

Supertrap heeft als missie om de thema's van toen, zoals liefde, macht en religie naar het NU te brengen. Een avond die de ware Supertramp-liefhebber niet wil en mag missen! 

Let op: dit betreft een verplaatste voorstelling. Kaarthouders zijn geïnformeerd.

Prijzen

Rang 1

€ 27,50

Rang 2

€ 25,-

De prijzen zijn inclusief (pauze)drankje.

Maak je bezoek compleet

Het fijne is dat deze tribute-band alles tot in detail instudeerde en de klasse bezit om de muziek subtiel te brengen. Daardoor wordt het geen brei en komen complexe songs als School prachtig uit de verf.
iQ Pages - progessive rock magazine

Credits

Muzikanten:
Hein van den Broek (zang, gitaar, mondharmonica)
Arno van Broekhoven (zang)
Bart Groenendijk (toetsen)
Silvan Hijdra (gitaar)
Leslie van der Heul (sax)
Michel Leliveld (drums)
Han Sie (bas)
Ebert Zwart (toetsen)
Regie: Erris van Ginkel
Fotocredits: Mark Isarin en Hans Zandberg