• Muziek

Ricky Koole met Ocobar

Onwijs Gers!

"De mooiste Nederlandse plaat van 2023 is er nu al. (…) Ricky Koole maakte al veel mooie platen, maar met ‘Altijd iemand’ overtreft ze zichzelf, en vele anderen." - Nederlands Dagblad

Na vele omzwervingen vindt Ricky Koole zichzelf terug in Nederland. Wat zocht ze al die tijd? Waar liggen haar muzikale wortels nou echt? 
Afgelopen najaar verscheen haar Nederlandstalige plaat ‘Altijd Iemand’, gemaakt met de Rotterdamse band Ocobar. Een album waarop alles bij elkaar komt: Ricky’s liefde voor americana, maar ook haar liefde voor de Nederlandse taal. “Alles klopt aan dit album. De arrangementen zijn geweldig, de speellieden van Ocobar perfect, de zang van Koole is even zelfbewust als teder en subtiel”, schreef Nederlands Dagblad.

In ‘Onwijs gers!’ hoor je haar nieuwe liedjes, maar gaat Ricky ook terug naar haar wortels, naar de nummers uit de jaren zeventig en tachtig waarmee ze opgroeide. Liedjes die troost bieden, die soms weemoedig maken of juist goede moed geven en die je hard wilt meezingen.

Prijzen

Rang 1

€ 26,50

De prijzen zijn inclusief (pauze)drankje.

Maak je bezoek compleet

Cast & Creatives

Zang, tekst, gitaar: Ricky Koole 

Gitaar: Cok van Vuuren

Bas: Bart Wijtman

Drums: Rob Wijtman