• Toneel

Een Rits Te Ver 2.0

Pretpakhuis

De nieuwe versie, 'Een Rits Te Ver 2.0' is nóg sneller, grappiger, hysterischer en helemaal van deze tijd. 

Iemand is met een duivels plan bezig de camping van Harrie Vermeulen (Joey Schalker) wart te maken en daarom komt de inspectie van de gemeente polshoogte nemen. Harrie en zijn dochter vrezen het ergste en willen alles doen om de strenge inspecteur in de watten te leggen. Maar wie is nou eigenlijk de inspecteur? De ordinaire schreeuwlelijk die vanuit haar tent de boel op stelten zet? De man die zich voordoet als vogelspotter? Wie het in ieder geval niet is, is de Russische domkop Igor.

In 2005 betekende de komedie ‘Een Rits Te Ver’ de doorbraak voor Jon van Eerd als scriptschrijver. De eerste eigentijdse klucht van Nederlandse makelij was een regelrechte theaterhit. Deze winter keert de topkomedie terug in een 2.0 versie en hoe! Voor dit stuk ‘geeft’ Jon van Eerd ‘zijn Harrie Vermeulen’ aan Joey Schalker. De rest van de cast bestaat uit Marjolijn Touw, Margo Dames, Arie Cupé, Dick Cohen, Dané Wessels en Shahinez de Leeuw.

En Jon? Hij laat zich als tekstschrijver en regisseur weer van zijn beste en vooral vertrouwde kant zien en staat garant voor een avond brullen van de lach. Want als er één de koning van de komedie is, dan is hij het wel!

Prijzen

Rang 1

€ 32,50

Rang 2

€ 30,-

De prijzen zijn inclusief (pauze)drankje.

Maak je bezoek compleet

Cast & Creatives

Script en regie: Jon van Eerd 

Spel: Joey Schalker, Marjolijn Touw, Arie Cupé, Margo Dames, Dick Cohen, Dané Wessels en Shahinez de Leeuw

Decor: Marjolein Ettema 

Licht: Wannes van der Veer 

Kostuum: Arno Bremers