Popkoor Prestige

The Show

  • Met pauze
  • Verwachte eindtijd 22:15
  • Fonds Alphenzaal
  • Tickets vanaf € 18,-

Kom op zaterdag 2 maart genieten van The Show van Popkoor Prestige Leiden, een spectaculaire voorstelling die je niet wil missen! 

Tijdens The Show kun je verwachten dat je wordt meegenomen op een muzikale reis met dit geweldige popkoor, ondersteund door de fantastische live band. Het koor staat onder leiding van onze top dirigente: Nienke Burgmeijer! Het repertoire bestaat uit de nieuwste hits die je nu op de radio hoort, verwerkt in prachtige drie- en vijfstemmige arrangementen. De optredens worden versterkt door adembenemende visuele effecten die de hele ervaring naar een hoger niveau tillen. Het wordt een theatershow die al je zintuigen prikkelt en je hart raakt!

Tijdens deze show is er een speciale gast, namelijk het dansteam van Creating Art Productions! Zij zullen de muziek nog meer laten leven door hun energieke, sprankelende en inspirerende choreografieën. 

In september 2023 startte Popkoor Prestige Rotterdam met de nieuwe reeks van The Show van Prestige Vocal Groups, na een lange coronaperiode. Dit was een groot succes met bijna 1000 bezoekers in de zaal van Theater Zuidplein. Popkoor Prestige Den Haag mag als tweede koor op 4 februari 2024 laten zien wat ze kunnen en Popkoor Prestige Leiden neemt op 2 maart het stokje over!

Speciaal kindertarief

Voor kinderen tot 12 jaar zijn de tickets beschikbaar voor een lager tarief van €18,00 (inclusief pauzedrankje en garderobe). Reguliere tickets kosten €27,00 inclusief pauzedrankje en garderobe). Wees er snel bij, want de kaarten vliegen de deur uit! 

Prijzen