• Jeugd en familie
  • 2+

Peppa Pig Live!

Peppa op Avontuur

Beleef samen met Peppa en haar vriendjes het allerleukste buitenavontuur. Knor, knor! Wat is dat nu?  


Het populaire varkentje Peppa, haar broertje George en haar vriendjes bereiden zich samen voor op een spannende kampeertocht in het bos. Met klaargemaakte broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus, zijn Peppa en haar vriendjes klaar om op pad te gaan. Het wordt een geweldig buitenavontuur vol zang, dans, spelletjes en varkentjeshumor. Luister mee naar het tikkende geluid van de regen en verheug je samen met Peppa op de mooiste modderplassen! 

Tijdens de voorstelling kan je meezingen en -dansen met de leukste liedjes en je natuurlijk laten verrassen door kleurrijke decors en het prachtige poppenspel met nog mooiere en grotere poppen dan voorheen.

Knutselen met Peppa

Vóór de voorstelling kunnen de kleinsten in de foyer van het theater hun mooiste knutselwerkje versieren in de Peppa Pig-knutselhoek. 

Ga op de foto met Peppa!

Natuurlijk komt Peppa na de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

Cadeautip voor de feestdagen

Geef dit jaar herinneringen in plaats van spullen cadeau met een onvergetelijk bezoek aan het theater! Boek je tickets, download hier de speciale Peppa Pig-cadeaubon en leg deze in de schoen of onder de kerstboom.

Prijzen

Rang 1

€ 23,50

Rang 2

€ 21,-

De prijzen zijn inclusief (pauze)drankje.

Maak je bezoek compleet

Bezoekers van Peppa Pig Live! gaan ook naar