• Klassiek

Mirusia

Classique

Mirusia, vaak aangeduid als de ‘Australia’s Songbird', neemt je mee op een onvergetelijke muzikale reis, begeleid door een getalenteerd ensemble van internationale muzikanten onder leiding van de briljante Rob Mennen.

Dit najaar komt de Australisch/Nederlandse sopraan en entertainer, Mirusia Louwerse eindelijk weer naar ons land. Met haar engelachtige, kristalheldere en tegelijk warme stem en voorkomen, gecombineerd met een vleugje humor, heeft de muze en stersoliste van André Rieu al menig muziekliefhebber voor zich gewonnen. Tijdens ‘Classique’ kun je genieten van een diversiteit aan mooie en hartverwarmende melodieën, waaronder stukken die Mirusia uitvoerde met André Rieu en het Johann Strauss Orkest. Ze zingt haar eigen composities en ontroerende aria's uit de grootste opera’s aller tijden, van componisten als Puccini, Händel, Dvořák en Lehár. 

Mirusia wordt bijgestaan door een getalenteerd ensemble van internationale muzikanten.

Over Mirusia

Geprezen als 'de muze van André Rieu' en de gevierde en jongste winnares van de prestigieuze Dame Joan Sutherland Opera Award, is Mirusia een ware kracht om rekening mee te houden. Met haar hemelse stem en een vleugje humor uit Down Under heeft ze de harten van miljoenen mensen wereldwijd veroverd en is ze in 2022 uitgeroepen tot de best verkopende klassieke cross-overartiest van Australië.

Prijzen

Rang 1

€ 39,50

Rang 2

€ 37,-

De prijzen zijn inclusief (pauze)drankje.