• Cabaret

Maartje en Kine

Sneeuwbeesten

In ‘SNEEUWBEESTEN’ doen Maartje en Kine er alles aan om de ‘julehygge’ uit Kines thuisland Noorwegen te verspreiden over heel Nederland. 

Julehygge gaat verder dan de oer-Hollandse gezelligheid: het is het diepgevoelde verlangen naar saamhorigheid, plezier en troost in de donkere dagen. En dat bieden Maartje en Kine in dit winterse revue-spektakel vol sinistere sprookjes, inheemse goden, nostalgie, kolder en bizarre midwinterrituelen van Zuid-Engeland tot Peru. De samenwerking met lokale koren maakt deze fonkelende voorstelling tot een midwinters lichtfeest dat je probleemloos door de donkerste dagen van het jaar heen trekt. Humoristisch én ontroerend, virtuoos en verrukkelijk plat.

Prijzen

Rang 1

€ 24,50

Rang 2

€ 22,-

De prijzen zijn inclusief (pauze)drankje.

Maak je bezoek compleet

Een gezellige en knusse kerstavond bij Maartje en Kine (...) met een exposé in meerdere delen over de mondiale rituelen bij het vieren van het Feest van het Licht in het midden van de winter.
Theaterkrant
Soms serieus, maar meestal heerlijk humoristisch onderhoudend. En wat een muzikaliteit. (...) Cabaret van de bovenste plank.
Steenwijker Courant
Zowel tweestemmig als harmonieus in vocale vertolkingen zijn ze flonkerend bedreven op diverse instrumenten, de viool en de vleugel, een blokfluitje, de banjo, accordeon en basbalalaika.
Dagblad van het Noorden

Bezoekers van Maartje en Kine gaan ook naar