• Dans

Gouden Dans

Kom dans met mij langs de Rijn

  • Zonder pauze
  • Inclusief (pauze)drankje
  • Verwachte eindtijd 15:30
  • Fonds Alphenzaal
  • Tickets vanaf € 14,-

Die fascinerende Rijn is dé inspiratiebron voor een bijzondere danstheatervoorstelling, die op 21 april aanstaande in première gaat in Theater Castellum. Op aansprekende muziek vertaalde Ireen Kurvers van Gouden Dans de verhalen van de dansers in een fraaie choreografie met vloeiende danspatronen. 

Deze unieke voorstelling wordt gedanst door een grote groep Alphenaren die 15 weken lang intensief hebben gerepeteerd. Op 21 april bent u van harte welkom in Theater Castellum voor de voorstelling en aansluitend mee te dansen in de DansSalon met livemuziek van Del Norte.

Met positieve impact 

Samen met (eigen)wijze senioren maakt Gouden Dans fantastische producties met dans, muziek, verhalen èn heel veel plezier. De afgelopen maanden heeft een enthousiaste groep van 40 senioren met elkaar gewerkt aan een dansvoorstelling. Met veel enthousiasme hebben zij met elkaar gerepeteerd en hebben zij, naast het dansen, waardevolle nieuwe contacten opgedaan. De bonus is: fysiek fitter, mentaal sterker en gevoelsmatig verbonden.

Samenwerkingspartners 

'Gouden Dans: Kom dans met mij' is een samenwerking tussen Castellum, Participe, Het Gilde, Wijkcentrum Swaenswijk, TOM in de buurt, De Thermen2, De zonnebloem, Fietsmaatjes, Buurten & Zo, Alphen Vitaal, Kwadraad, Samenwerkende Ouderenorganisaties Alphen aan den Rijn, VisieR, Stichting Geldzorgen, Activite & Bibliotheek Rijn en Venen en wordt financieel ondersteund door de Gemeente Alphen aan den Rijn.

Na de voorstelling is er een DansSalon waarbij bezoekers met elkaar kunnen dansen.

Prijzen

Rang 1

€ 14,-

De prijzen zijn inclusief (pauze)drankje.