• Cabaret

Elfie Tromp

Op de Barricade van het Hart

Elfie Tromp werd bekend als uitgesproken schrijver en theatermaker van wat zich het best laat omschrijven als feministisch punkcabaret; ontregelend, fel en onverwacht humoristisch. 

Kan ik wel gelukkig zijn als ik zo woedend ben, vraagt ze zich geregeld af. In een wereld waarin het onrecht steeds schrijnender wordt, zoekt ze zingend, worstelend, snerend, kwetsbaar en grappend naar manieren om met haar publiek een betere wereld neer te zetten. Samen met haar drie muzikanten eist ze het recht op om woedend te zijn. Ruggengraat van de show vormen de protestsongs die ze met verschillende artiesten schreef, zoals Sven Ratzke en Abel van Gijlswijk. Omarm je woede en word gelukkig!

“Krachtige liedjes, sterke verhalen, zachte tonen en soms gewoon ronduit furieuze monologen.” - Theaterkrant

Prijzen

Rang 1

€ 24,50

De prijzen zijn inclusief (pauze)drankje.

Maak je bezoek compleet

“Elfie Tromp omarmt haar woede in kwetsbaar muziektheater. (…) Tegelijkertijd, en dat is het knappe, verzandt Tromp nergens in vrijblijvende gemeenplaatsen. Haar woede is altijd persoonlijk gevoed en haar voorstelling dus heel kwetsbaar. (…) Tromp giet haar woede in krachtige liedjes, sterke verhalen, zachte tonen en soms gewoon ronduit furieuze monologen.”
Theaterkrant

Cast & Creatives

Spel/tekst: Elfie Tromp 

Muziek: Annika Boxhoorn, Joppe Molenaar, Bruno Ferro Xavier Da Silva 

Regie: Marcus Azzini 

Lichtontwerp: Paul van der Laak 

Decor/kostuum: Jazz Kuipers

Bezoekers van Elfie Tromp gaan ook naar