• Jeugd en familie
  • 7+

De Stilte & Artvark Saxophone Quartet

Tegenwind

Dansgezelschap de Stilte danst voor en met dreumesen, peuters, kleuters, kinderen, pubers, ouders en grootouders. En bij de swingende muziek van Artvark kan natuurlijk niemand stil blijven zitten!  

Weinig dingen zijn zo vervelend als met tegenwind naar huis fietsen. Blaadjes waaien in je gezicht, de kou komt door je regenjas heen. Je komt bijna niet vooruit. Totdat je toch ineens thuis bent! In de dansvoorstelling Tegenwind blazen de vier saxofoonspelers van Artvark en het dansgezelschap de Stilte vrolijk tegen de wind in.

In 2016 maakten ze samen al de vrolijke dansvoorstelling Bosch in Bed, die bij iedereen naar meer smaakte. Vertrekkend vanuit Artvarks laatste album Mother of Thousand maakten ze een inspirerende voorstelling over alles dat overwonnen moet worden. 

Voor iedereen vanaf 7 jaar en ouder!

Prijzen

Rang 1

€ 17,50

De prijzen zijn inclusief (pauze)drankje.

“Dansers en saxofonisten laten publiek wegdromen in een magische wereld.”
Theaterkrant
“Dansers en saxofonisten laten publiek wegdromen in een magische wereld. (…) De toeschouwer wordt meegenomen in een de sferische wereld waarin dans, muziek en enscenering hand en hand gaan. Iedere beweging is welgekozen, een integraal onderdeel van het geheel. Dat is knap, gezien het feit dat het bronmateriaal – de muziek – er al lag.”
Theaterkrant

Cast & Creatives

Choreografie, concept en decor: Jack Timmermans 
Dans: Hayleigh Smillie, Gianmarco Stefanelli, Eduarda Santos, Stavali Portegijs, Evi de Boeck, Philip Vötter en Pilvi Kuronen |
Muziek: Artvark Saxophone Quartet (Rolf Delfos, Bart Wirtz, Mete Erker en Peter Broekhuizen) |
Kostuums: Aleksandra Pershay |
Lichtontwerp: Pink Steenvoorden 

Bezoekers van De Stilte & Artvark Saxophone Quartet gaan ook naar