De Gebroeders Timisela

Samen uit

  • Zonder pauze
  • Inclusief (pauze)drankje
  • Verwachte eindtijd 21:30
  • Kleine Zaal
  • Tickets vanaf € 26,50

Na een decennium van succes en een korte scheiding zijn Henry en Joshua Timisela eindelijk terug op het podium met een verhaal dat recht uit het hart komt. In 'Samen uit' nemen de broers je mee op een emotionele reis door hun leven, vol hoogtepunten en uitdagingen.

Het begon tien jaar geleden, toen Henry en Joshua de Nederlandse theaterwereld veroverden met hun unieke mix van humor, herkenning en levenslessen. Maar het succes bracht ook onverwachte wendingen met zich mee. In 2014 ontmoetten ze na een voorstelling een mysterieuze figuur met een corduroy hoed, die hun succes voorspelde en een belofte deed die ze nu pas nakomen, na jaren van drukte door werk, vaderschap en relaties.

'Samen uit' is meer dan een theatervoorstelling; het is een emotionele reünie van twee broers die hun unieke band met het publiek willen delen. Beleef een avond vol emotie, inspiratie en hereniging, beginnend in hun geboortestad Tiel en voortgezet als een fantastische reis door het leven.

Prijzen

Rang 1

€ 26,50

De prijzen zijn inclusief (pauze)drankje.

Meer informatie

‘Samen uit,’ is het derde programma van The Lucu Factory. Joshua Timisela (Tiel, 1984) maakte met het productiehuis eerder twee succesvolle solo-shows. Het derde programma is ter gelegenheid van het theateravontuur dat 10 jaar geleden begon. Dat doet Joshua met zijn broer. Henry Timisela (Tiel, 1978) is de huidige directeur van Museum Maluku in Den Haag. Samen schreven zij hun nieuwste productie. Deze landelijke tour start in hun geboorteplaats Tiel, en trekt daarna het land in. De broers wonen beiden in Rotterdam.