• Jeugd en familie
  • 6+

De Dansers

Binnenbeest

De aanstekelijke familievoorstelling Binnenbeest staat met een gloednieuwe cast terug op de planken voor een nieuwe generatie kinderen, “serieuze” volwassenen en alle binnenbeesten.

Vijf grote mensen zijn op wetenschappelijke wijze druk in de weer, maar het lukt ze steeds minder om hun instincten te onderdrukken. Machinale bewegingen veranderen in dierlijke sprongen en acrobatische dans, plechtige muziek barst los in swingende flamenco en ze veranderen in een zorgeloze pony die door de wei huppelt, een ondeugende aap die in gordijnen hangt of een vrolijk speels hondje. Want dat wat van binnen zit, kan niet anders dan naar buiten ontsnappen. Maar bij de meeste grote mensen is hun binnenbeest tam gemaakt en weggestopt. Dat is toch zielig? Red het binnenbeest!

Binnenbeest is een ode aan alle ‘wilde’ kinderen (en volwassenen). Energiek, speels, verfrissend, uitdagend, humoristisch, plezierig: dat is Binnenbeest!

Prijzen

Rang 1

€ 17,50

De prijzen zijn inclusief (pauze)drankje.

“De transformaties die de dansers doormaken van efficiënte volwassenen naar wilde beesten zijn een plezier om naar te kijken.”
Theaterkrant