• Cabaret

Davey Turnhout

Niet Normaal Gelukkig

Davey’s grappen zijn soms hard, maar wel altijd gebracht met heel veel liefde. 

Een normaal en gelukkig leven is voor veel mensen een streven. Maar wanneer ben je nou echt gelukkig en wanneer is je leven normaal? Wat vinden andere mensen normaal voor een jongeman die net 30 geworden is? 
Dat vraagt de talentvolle comedian/cabaretier Davey Turnhout zich hardop af. 

Met hilarische anekdotes en veel (vaak vlijmscherpe) grappen komt Davey Turnhout tot de kern. Zo normaal is het namelijk niet om gelukkig te zijn. Je vindt geen geluk in een leven dat met name voor anderen normaal is. Davey is gelukkig op het podium, als hij zijn abnormale belevenissen met het publiek deelt. De ongemakkelijkheid die hij dan voelt, als het publiek zich hardop afvraagt of dit nou allemaal echt normaal is, daar doet hij het voor. En als ze dan ook nog lachen om een keiharde grap, dan is hij niet normaal gelukkig. 

Davey Turnhout, winnaar Juryprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2019, haalt inspiratie uit zijn dagelijks leven en ervaringen. Met zijn jongensachtige voorkomen en relaxte uitstraling zou je bijna vergeten dat hij iemand is met een zwart gevoel voor humor. Hij is een begenadigd schrijver van roasts en werd bij de Dutch Roast Battles in Comedy Café Amsterdam uitgeroepen tot ‘Roastbaas 2017’. Tijdens het Utrecht International Comedy Festival 2020 brak hij de zaal af in een roast battle tegen Dave Felida. 

Prijzen

Rang 1

€ 19,50

De prijzen zijn inclusief (pauze)drankje.

Maak je bezoek compleet

Bezoekers van Davey Turnhout gaan ook naar