• Cabaret

Chris Verlaan

De Kringloper

Drukte en stress op het werk. Schreeuwende scholieren in de supermarkt. Gestommel bij de bovenbuurvrouw en een boosaardige asielkat in huis. En dan ook nog al dat theaterpubliek dat graag een praatje maakt in de foyer. Het leven van de autistische Chris Verlaan, die de jury- én publiekprijs op Cameretten 2018 won, valt niet mee. 

Gelukkig is er voor hem een toevluchtsoord: de kringloopwinkel. Hij komt er graag. Maar ook daar ontkomt hij niet aan levensvraagstukken als solo-daten, het juiste moment van valeriaan-gebruik en het omarmen van de innerlijke angsthaas. “Een mooie, kleine voorstelling. (…) De manier van vertellen en grappen plaatsen doet soms denken aan die van Herman Finkers.” - de Volkskrant ★★★

Prijzen

Rang 1

€ 21,-

De prijzen zijn inclusief (pauze)drankje.

Een mooie, kleine voorstelling. Grappig en een prettige kennismaking met het komische talent Chris Verlaan. (…) De manier van vertellen en grappen plaatsen doet soms denken aan die van Herman Finkers.
de Volkskrant
Verlaans kalme, bij vlagen gortdroge toon en zijn puntige en gevatte grapjes maken ‘De Kringloper’ tot een degelijke en vaak vermakelijke voorstelling.
NRC
Voorzien van een goede balans tussen mensenhaat en overvloedige zelfspot maakt hij ons deelgenoot van de ongemakken van zijn autisme.
Theaterkrant

Bezoekers van Chris Verlaan gaan ook naar