• Dans

Benefiet danswedstrijd

A dance for life

  • Kleine Zaal

12 mei 2024 komt A dance for life terug met een supergave benefietwedstrijd voor de CliniClowns! Hou jij van dansen? Meld je dan aan voor A dance for life en kom uit voor jouw stijl!

Je kan meedoen als Solo, Duo of Crew met jouw eigen showcase! 

Is freestyle meer iets voor jou? Dan kan dat natuurlijk ook! Een freestyle competitie in een afvalrace van 3 rondes! Ben jij degene die overblijft?!

Kom jij liever een workshop volgen of supporten? Ook dan verwelkomen wij jou graag!

Dansen is een passie die mensen verbindt en samen laat komen! Kom jij die passie met ons delen?


Klik hier om je in te schrijven.

Steun de CliniClowns

De CliniClowns zetten zich in voor zieke kinderen, gehandicapten en dementerende ouderen. De CliniClowns proberen op elke mogelijke manier een lach op het gezicht te toveren. Ze doen ziekenhuisbezoeken, maar komen ook bij mensen thuis. Ze hebben een college waar de gezinnen langs kunnen komen en meerdere shows. Ook gaan ze langs in tehuizen en ze hebben een app. De stichting krijgt geen subsidie en is dus geheel afhankelijk van giften. Ze hebben die giften hard nodig, want ze werken vanuit hun hart. Wij willen hen een warm hart toedragen. 

Voor meer informatie kunt u de website cliniclowns.nl bekijken. Vragen kunt u op de wedstrijddag stellen aan Samantha Bon of Henriette Guérin, te herkennen aan de CliniClown-shirts. Ook zal er een box te vinden zijn om nog extra te doneren.