Kaartverkoop

FILM

De bioscoopkassa opent 30 minuten voor aanvang van de eerste film en sluit 10 minuten na de start van de laatste film. Kaarten kunnen online en in de bioscoop op -1 worden gekocht.

Betaalmogelijkheden

Je kunt online betalen met: 

  • iDEAL 
  • Nationale Bioscoopbon 

Betaalmogelijkheden aan de kassa

Je kunt bij de kaartverkoopbalie betalen met:

  • Pin / contactloos
  • Nationale Bioscoopbon (alleen voor film)

Bioscoopkaarten annuleren

Het annuleren van bioscoopkaarten is mogelijk tot uiterlijk 4 uur voor aanvang van de film. Stuur een mail met je e-tickets naar bioscoop@castellum.nl.

Wij boeken het bedrag - minus €1,00 administratiekosten per kaart - terug in je Mijn Castellum-account als digitale voucher. Deze voucher is 2 jaar geldig en kan - ook in delen - gebruikt worden voor de aankoop van kaarten voor theater of film. Vul bij je online bestelling de unieke code van je voucher in om je tegoed in te zetten. 

LET OP - Annulering is alleen mogelijk via mail, niet tijdens de kaartverkoop voorafgaand aan de filmvoorstelling. Op dat moment kunnen wij helaas geen kaarten meer terugnemen. 

Betaalmogelijkheden

Je kunt (online) betalen met: 

  • iDEAL | Pin / contactloos
  • Nationale Bioscoopbon 

Bioscoopkaarten annuleren

Het annuleren van bioscoopkaarten is mogelijk tot uiterlijk 4 uur voor aanvang van de film. Stuur een mail met je e-tickets naar bioscoop@castellum.nl 

Tijdens de kaartverkoop voorafgaand aan de filmvoorstelling nemen wij helaas geen kaarten terug. 

Wij boeken het bedrag - minus €1,00 administratiekosten per kaart - op je account terug als digitale voucher. Deze voucher is 2 jaar geldig en kan - ook in delen - gebruikt worden voor de aankoop van kaarten voor theater of film. Vul bij je online bestelling, de unieke code van je voucher in om je tegoed in te zetten.