Wijkjury Volwassenen

Wijkjury Volwassenen

De WijkJury-leden bezoeken met elkaar, onder begeleiding van onze Creatief Producent Annelies de Jeu tien voorstellingen per seizoen. Na de voorstelling gaan zij in gesprek met acteurs en theatermakers tijdens een meet & greet. Aan het eind van het seizoen kiest de WijkJury hun favoriet: de Keuze van de WijkJury. Deze favoriet wordt het volgende theaterseizoen opnieuw geboekt.

De WijkJury in Theater Castellum staat onder begeleiding van Female Economy van theatermaker Adelheid Roosen. De leden bezoeken ook een aantal voorstellingen in Parkvilla om een zo breed mogelijk beeld te krijgen van het theateraanbod in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie

Interesse om deel te nemen vanaf september 2024? Mail dan je naam, korte motivatie en de wijk waarin je woont naar Annelies de Jeu via annelies@castellum.nl

Voor seizoen 2023/2024 is de Wijkjury compleet.

Je komt een half uur van tevoren bij elkaar met de groep. En ook erna weer. Iedereen uit de groep bekijkt het anders en het is leuk die meningen met elkaar te delen. En de makers vertellen het weer vanuit het oogpunt waarvan zij het gemaakt hebben. Het verbreedt je kijk op zaken maar uiteindelijk gaat het er toch om hoe je zelf de voorstelling beleeft. Nu vind ik alles even leuk en spannend. Elke voorstelling heeft wel wat. 

Carmen (Wijkjury Purmerend)