Wijkjury Jong

Wijkjury Jong

Als WijkJury-lid bezoek je samen met de andere leden en onze Creatief Producent Annelies de Jeu tien voorstellingen per seizoen. Na de voorstelling gaan zij in gesprek met acteurs en theatermakers tijdens een meet & greet. Aan het eind van het seizoen kiest de WijkJury hun favoriet: de Keuze van de WijkJury. Deze favoriet wordt het volgende seizoen opnieuw geboekt.

De WijkJury in Theater Castellum staat onder begeleiding van Female Economy van theatermaker Adelheid Roosen. De leden bezoeken ook een aantal voorstellingen in Parkvilla om een zo breed mogelijk beeld te krijgen van het aanbod in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie

Interesse om deel te nemen vanaf september 2024 en ben je tussen de 12 en 18 jaar oud? Mail dan je naam, korte motivatie en de wijk waarin je woont naar Annelies de Jeu via annelies@castellum.nl

Voor seizoen 2023/2024 is de Wijkjury compleet. 

Je ziet de voorstellingen met de hele groep, je krijgt hele leuke contacten met de andere mensen. Alles bij elkaar is het eigenlijk een cadeautje. Dus wanneer je de kans krijgt dit te doen, pak hem dan. 

Anne (Wijkjury Purmerend)