Super Seats

Extra informatie

Word onderdeel van de voorstelling Jesus Christ Superstar en kies voor Super Seats! Met deze unieke plekken op het toneel in plaats van in de zaal ervaar je de beleving dichterbij dan ooit! 

Belangrijke info over de Super Seats 

Het toneel van de voorstelling krijgt de vorm van een ronde toneelarena. Wanneer je kiest voor een Super Seat neem je plaats op het toneel in plaats van op de reguliere plekken in de zaal. Je ontvangt geen rij- en stoelnummer en wordt voorafgaand aan de voorstelling naar je stoel gebracht waar je plaats zal nemen in het decor van het toneel.  

Toegankelijkheid rolstoelgebruikers 

Omdat de overige Super Seats zich op verschillende hoogtes bevinden, zullen er meerdere trappen zijn en kan de vloer ongelijk zijn. Daarom adviseren we mensen die slecht ter been niet voor Super Seats te kiezen en een plekje in de zaal te boeken. Plaatsen voor rolstoelgebruikers zijn alleen in de zaal te boeken en niet op de Super Seats. 

Wordt er van mij verwacht dat ik vanaf een Super Seat meespeel met de voorstelling? 

Nee, je hoeft niet mee te doen met de voorstelling. Je ervaart het verhaal natuurlijk wel van heel dichtbij, maar er is geen publieksparticipatie.  

Verschil Super Seats 1 en Super Seats 2 

Met een ticket voor Super Seats 1 krijg je daadwerkelijk een eigen stoel toegewezen (deze stoelen kunnen variëren in soort).  

Super Seats 2 zijn speciaal voor scholieren en studenten gereserveerd. Dit zijn de goedkoopste plaatsen en op deze plaatsen zal je gedurende de voorstelling op een bankje zitten dat je deelt met andere bezoekers. (Heb je een ticket voor Super Seats 2 geboekt? Neem dan bij je bezoek een studenten- of scholierenbewijs mee; hier kan naar gevraagd worden.) 

Zicht 

De Super Seats bevinden in een halve cirkel als een toneelarena aan de achterkant van het podium. De enscenering wordt echt gemaakt met het publiek op het podium in gedachten, dus je kijkt niet alleen tegen de ruggen van de acteurs aan. Er zullen ook geen decorstukken voor Super Seats staan. 

Geluid 

De techniek zal zo ingericht worden dat het geluid bij de Super Seats net zo goed is als in de zaal.