• donderdag 23 mei 2024 13:29

Gouden Dans genomineerd!

Stemt u ook?

Gouden Dans is genomineerd voor een Appeltje van Oranje! De prijs is een initiatief van het Oranjefonds en zet een spot op bijzondere en creatieve sociale projecten. Dit jaar is het centrale thema ‘eenzaamheid verminder je samen’. 

Van de ruim 200 inzendingen, is Gouden Dans als een van de 50 genomineerden uit de bus gekomen. Maar daarmee zijn ze er nog niet, want ook het publiek kan stemmen voor de 3 uiteindelijke winnaars. Op 8 juni worden de laatste tien genomineerden bekend gemaakt, maar daarvoor moeten er stemmen worden geworven. En dat kan vanaf vandaag tot en met 31 mei aanstaande.

Draagt u Gouden Dans een warm hart toe? Geef dan uw stem aan Gouden Dans - en vraag uw familie en vrienden dat ook te doen!
De prijs bestaat uit een beeldje dat gemaakt wordt door Prinses Beatrix en een geldbedrag van € 25.000. Daarmee kunnen ze nog meer mooie voorstellingen maken, onder andere in Alphen aan den Rijn.

Zo stemt u op Gouden Dans

  1. Ga naar de website www.appeltjevanoranje.nl
  2. Ga naar de oranje balk onderaan de pagina en klik op ‘Stem op deze kanshebber’.
  3. Vul de verplichte gegevens in: Geslacht, Voornaam, Achternaam, Email.
  4. Klik onderaan op de balk ‘Stem voor deze kanshebber’.
  5. U ontvangt een bevestigingsmail van het Oranjefonds. 
  6. Vergeet niet die mail te openen en op de paarse balk ‘Bevestig nu mijn stem’ te klikken. Anders telt uw stem niet mee...

Gouden Dans komt terug naar Castellum
Na het succes van Kom dans met mij aan de Rijn komt er een tweede editie in Alphen aan den Rijn. Graag tot ziens in het theater en namens Gouden Dans, dank voor uw stem!

Over Gouden Dans

Samen met (eigen)wijze senioren maakt Gouden Dans fantastische producties met dans, muziek, verhalen, films èn heel veel plezier. Iedereen kan meedoen, ook als iemand iets minder vast ter been is. Zo bouwen we met elkaar aan betekenisvolle lokale community's en houden we eenzaamheid op afstand. De bonus is: fysiek fitter, mentaal sterker en gevoelsmatig verbonden. In diverse steden is het project inmiddels met succes uitgevoerd.