Macbeth: Ralph Fiennes & Indira Varma

Tijden en tickets
  • drama

Er is een pauze

150 minuten

Ervaar Shakespeare's tijdloze tragedie, Macbeth, zoals nooit tevoren - rechtstreeks op het grote scherm! 

Ralph Fiennes, winnaar van Tony en BAFTA (bekend van Antony & Cleopatra, Schindler's List, Coriolanus), en Indira Varma, winnaar van de Olivier Award (bekend van Present Laughter, Game of Thrones, Luther), stralen in een nieuwe productie van William Shakespeare's Macbeth. Dit meeslepende verhaal onthult de duistere kant van hebzucht, moord, bedrog en bijgeloof. Laat je meevoeren door het bloederige pad van een paar dat gedreven wordt door hun meedogenloze verlangen naar macht. Eenmaal de grens overschreden, is er geen weg meer terug.

Deze voorstelling is inclusief een kopje koffie of thee en iets lekkers.

Deze opwindende theaterervaring, onder leiding van regisseur Simon Godwin (bekend van Antony & Cleopatra, Romeo & Juliet, Hansard) en met prachtig set- en kostuumontwerp van Frankie Bradshaw (bekend van Jerusalem, Blues for an Alabama Sky), wordt live opgenomen in Dock X, een pakhuis omgebouwd tot theater in het bruisende Londen. 

Mis deze unieke kans niet om het drama en de intrigerende personages van deze geprezen voorstelling van dichtbij te ervaren, exclusief bij Castellum in Alphen aan den Rijn. Slechts twee voorstellingen, op 2 en 12 mei 2024. Reserveer nu je tickets!

Tijden en tickets

donderdag 2 mei

zondag 12 mei

Cast & crew

director

Simon Godwin

Cast

Ralph Fiennes, Indira Varma