Peppa Pig Live!

Peppa op Avontuur

Beleef samen met Peppa en haar vriendjes het allerleukste buitenavontuur. Knor, knor! Wat is dat nu?  

Het populaire varkentje Peppa, haar broertje George en haar vriendjes bereiden zich samen voor op een spannende kampeertocht in het bos. Met klaargemaakte broodtrommeltjes en Papa Big aan het stuur van de bus, zijn Peppa en haar vriendjes klaar om op pad te gaan. Het wordt een geweldig buitenavontuur vol zang, dans, spelletjes en varkentjeshumor. Luister mee naar het tikkende geluid van de regen en verheug je samen met Peppa op de mooiste modderplassen! 

Tijdens de voorstelling kan je meezingen en -dansen met de leukste liedjes en je natuurlijk laten verrassen door kleurrijke decors en het prachtige poppenspel met nog mooiere en grotere poppen dan voorheen.

Knutselen met Peppa

Vóór de voorstelling kunnen de kleinsten in de foyer van het theater hun mooiste knutselwerkje versieren in de Peppa Pig-knutselhoek. 

Ga op de foto met Peppa!

Natuurlijk komt Peppa na de voorstelling ook naar de foyer voor een foto en dikke knuffel met jou!

Winactie!

Om kans te maken op het Peppa Pig prijzenpakket vol leuke spulletjes moeten wij je natuurlijk wel kunnen bereiken.
Lever de ingekleurde kleurplaat bij de theaterbalie of bioscoopkassa uiterlijk 17 mei in met je contactgegevens. Wij zullen dan de winnaar bekend maken.
Het prijzenpakket kan je dan 20 mei, voorafgaand aan de voorstelling in ontvangst nemen.
Bezoek daarna het theater voor een geweldige voorstelling en grijp de kans om na afloop met Peppa Pig op de foto te gaan! 

Download hier de kleurplaat.

Mag mijn kind op schoot?

Mag mijn kind op schoot?

Natuurlijk! Ieder kind heeft echter een eigen kaartje nodig (er wordt geen onderscheid gemaakt tussen baby, peuter of schootkind). Bij al onze Jeugd & familie voorstellingen staat een 'vanaf' leeftijd. Daarmee geeft het gezelschap /artiest aan vanaf welke leeftijd de voorstelling geschikt is, gebaseerd op inhoud en lengte van de de voorstelling. Uiteraard zijn verschillen in ontwikkeling tussen kinderen in dezelfde leeftijdscategorie. Het is aan de ouder/begeleider om te beslissen en hierbij rekening te houden met de 'vanaf' leeftijd. 

Handig om te weten: bij elke zaal kun je gratis een stoelverhoger lenen!