• Muziek

Mell & Vintage Future

ROOTS & ROMANCE III

  • Met pauze
  • Inclusief (pauze)drankje
  • Borrelplank mogelijk
  • Verwachte eindtijd 22:20
  • Fonds Alphenzaal
  • Tickets vanaf € 23,50

Avond aan avond een bewezen geweldig mooi geluid, dankzij het vooruitstrevende eigen geluidssysteem. Volop genieten, van jong tot oud!

De muzikaliteit van dit bijzondere trio, de uitzonderlijke stem van Mell, de eigen liedjes groots en klein en de bijzondere coverversies van de roots van de band leveren een onvergetelijke theatershow op. Veruit de meest gehoorde reacties zijn: ‘wat een energie’, ‘wat een stem’, ‘wat een plezier’, ‘wat een geweldig mooie avond’

De persoonlijke verhalen van de bandleden, de soms best grote onderwerpen en classic love songs maken Mell & Vintage Future tot een opwindend en ontroerend geheel.  
 
ROOTS & ROMANCE III is een fris vervolg op deel II. Verwacht nieuw eigen werk, nieuwe covers, niet eerder in het theater gespeelde liedjes, maar zeker ook de inmiddels internationaal bekende songs van de band. Met avond aan avond een bewezen geweldig mooi geluid, dankzij het vooruitstrevende eigen geluidssysteem. Volop genieten, van jong tot oud!

Beste Zangers

Afgelopen najaar was Mell (zangeres Melanie Jonk van Mell & Vintage Future) elke zaterdag te zien in het tv-programma ‘Beste Zangers’ op NPO1. Naast Mell deden ook Douwe Bob, Duncan Laurence, Numidia, Nick Schilder, MEAU en Marco Bakker mee. Beluister HIER de nieuwe single van Mell & Vintage Future.

VI

Mell & Vintage Future was tot eind 2023 meerdere keren te zien en te horen op vrijdagavond in de show van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

Extra kaarten beschikbaar

De voorstelling is eind oktober wegens grote belangstelling verplaatst van de Kleine zaal naar de Fonds Alphenzaal.

Prijzen

Rang 1

€ 26,-

De prijzen zijn inclusief (pauze)drankje.

Maak je bezoek compleet