The Masked Singer

Scala College

  • Zonder pauze
  • Verwachte eindtijd 22:00
  • Kleine Zaal
  • Tickets vanaf € 8,50

Na het overweldigende succes van vorige jaren komt het Scala College terug met een nieuwe, en vooral VERNIEUWDE, editie van The Masked Singer.

Voorafgaand aan deze liveshow zijn er vier weken lang, elke week twee acts geweest die hun liedje hebben mogen presenteren via de socials van het Scala. Na deze presentatie konden zowel leerlingen, ouders als collega’s stemmen op welke Masked Singer zij het beste vonden, raden wie er in de pakken zit en bepalen wie er door mag naar de liveshow. Uiteindelijk zijn er nu dus vier afvallers en vier finalisten en in deze liveshow worden alle 8 acts onthuld en gaan we zien wie van de vier finalisten uiteindelijk The Masked Singer 2024 wint!

Nieuw dit jaar, is dat er elke donderdag ook een filmpje online is gekomen waarin 2 teams de strijd tegen elkaar aangaan om zoveel mogelijk Masked Singers goed te raden.
THE BATTLE IS ON!

Bent u nieuwsgierig geworden naar wie er in de pakken zit? Doet u mee aan de battle?

Koop dan snel uw kaartjes voor deze liveshow. Mocht u de filmpjes van de kandidaten nog terug willen zien, kunt u deze vinden op de socials van het Scala College.  

Klik HIER voor alle filmpjes, stemformulieren en natuurlijk informatie over de grote finale! 

Prijzen