Arti geeft vorm!

Harmonie Arti

Wat hebben lijnen, vormen, kleuren, grafieken, kunst en blaasmuziek met elkaar gemeen? Zij geven onze wereld vorm, zónder woorden. Dit concert staat in het teken van muziek die gaat over grafische vormgeving van ons leven. Van ‘Diagram’ van André Waignein tot de ‘Geometric Dances’ van Roger Cichy, die de toehoorder zeker weten op het verkeerde been zetten. 

Tijdens dit voorjaarsconcert laat de gehele vereniging zich horen. Voor de pauze klinken de échte beginners in de orkestklas St’Arti onder leiding van Rens van Renssen, het startensemble Toetie en het opleidingsorkest Jong Arti met dirigent Frank Ohm. De concertharmonie Groot Arti onder leiding van Jan Gerrit Adema verzorgt het programma van na de pauze. 

Wie is Arti? 

Harmonie Arti is al 115 jaar een begrip voor muziekliefhebbers in Alphen a/d Rijn. Met bijzondere concerten, concertreizen, onbekend repertoire en activiteiten om de jeugd te enthousiasmeren voor het maken van muziek. Meer informatie over de vereniging en haar activiteiten vind je hier.