Alphen on Fire

Schoolband Editie

  • Kleine Zaal

In Castellum strijdt muzikaal talent van middelbare scholen om de felbegeerde titel 'Beste schoolband'. 

Kom genieten van een avond vol verrassende optredens, waarbij de deelnemende bands door een professionele jury beoordeeld worden op muzikaliteit, interactie en presentatie. Zij maken zo kans op een professioneel bandcoaching traject én een optreden op een van de grote festivals in Alphen aan den Rijn 

Een boost aan de popmuziek 

ALPHEN ON FIRE wil de muzikale popcultuur in de gemeente een boost geven: meer podium bieden voor popoptredens, juist ook voor beginnende acts, bands bij elkaar brengen en een duwtje in de rug geven om verder te gaan. Alphen on Fire schoolband editie wordt georganiseerd door cultuurplatform KHABBAZ in samenwerking met de VO-scholen, Nieuwe Muziekschool Alphen, Castellum Theater & Film en een lokale programmaraad. Mogelijk gemaakt door Gemeente Alphen aan den Rijn. 

Inschrijven

Inschrijven voor de bandcontest kan nog t/m 3 maart door een mail te sturen naar alphenonfire@khabbaz.nl, met daarin een video-opname van 1 (eigen) nummer, de samenstelling van de band en een korte beschrijving van het genre en jullie ervaring. 

GRATIS ENTREE